Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Pakketten

Wanneer u kiest voor één van de pakketten van De Louw Accountants kiest u voor volledige ontzorging. De pakketten zijn afgestemd op de administratieve verplichtingen die bij de verschillende rechtsvormen horen. U kunt zich helemaal richten op het runnen van uw bedrijf. Ieder z'n vak!

Ontzorgen
Wij verzorgen uw gehele financiële administratie tegen een vast tarief per maand. Ook over de kosten dus geen zorgen, geen verrassingen aan het einde van het jaar.
Het enige wat u hoeft te doen is uw in- en verkoopfacturen inscannen. De rest is bij ons in vertrouwde en kundige handen.

Uw contactpersoon
U heeft binnen ons kantoor een vaste contactpersoon, die verder kijkt dan alleen de cijfers van gisteren en vandaag. Want hoewel een goede, up-to-date administratie de basis vormt voor veel processen binnen uw bedrijf komt het uiteindelijk toch aan op uw vakmanschap en ondernemerschap. Uw contactpersoon is ook uw sparringpartner, kijkt vanuit zijn of haar eigen invalshoek naar uw onderneming en denkt graag in kansen en mogelijkheden. En neemt daarbij gedegen vakkennis, veel ervaring en èchte betrokkenheid en interesse mee. De basis voor een mooie samenwerking denken wij!

Salarisadministratie

Wat kunnen jullie voor MIJ betekenen?

Lees verder » VOF Lees verder » BV Lees verder » Eenmanszaak Lees verder »