MENU

Maatwerk

Op onze homepage ziet u heel prominent een drietal vaste pakketten die wij aan ondernemers bieden. Gebaseerd op de rechtsvorm van de onderneming. Binnen deze pakketten staat 'ontzorgen' centraal, uitgaande van het idee dat de administratie van een bedrijf steeds bijgewerkt moet zijn en een duidelijk inzicht moet geven in de financiële situatie van een onderneming. Dat is een eerste vereiste voor een goede bedrijfsvoering, waarop actief bijgestuurd kan worden.

We denken dat we met het aanbieden van deze pakketten aan de administratieve behoefte van een grote groep MKB-ondernemers kunnen voldoen. Maar tegelijkertijd realiseren we ons ook dat elke onderneming, èn ondernemer, uniek is. Met unieke behoeften, vraagstukken en uitdagingen.
Daarom bieden we naast de vaste pakketten ook oplossingen op maat. De inhoud is dan helemaal afgestemd op uw specifieke eisen en wensen, Zodat u zeker weet dat 'ontzorgen' ook echt zonder zorgen is. Als u dat wilt kan dat ook voor een vaste prijs per maand, zonder verrassingen aan het einde van het jaar.

Hieronder, ter inspiratie :-), een paar voorbeelden van gebieden waarop wij u kunnen ondersteunen. 

Deze lijst is echter zeker niet compleet!

Wilt u weten wat 'maatwerk' voor u zou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvend!) gesprek over de mogelijkheden.