Wilt u meer weten wat onze efficiënte inrichting voor u kan betekenen?

Plan vrijblijvend een afspraak in 0413 767 567
Sander de Louw Assistent-Accountant
 • Een digitale aanlevering en archivering van in- en verkoopfacturen.

 • Overal actueel inzicht in de administratie.

 • De aangifte omzetbelasting betalen via IDeal

 • Één portaal met alle financiële pakketten

 • Een betaalbestand van alle te betalen inkoopfacturen

 • Een digitale jaarrekening die gemakkelijk te lezen is voor de bank

 • Bereikbaar voor alle vragen die u heeft

 • Samen kijken wij met u naar de toekomst

Administratieve dienstverlening

Wilt u administratieve ondersteuning? De Louw Accountants neemt uw administratie deels of compleet uit handen: Zo kunt u kiezen uit verschillende opties omtrent administratie uitbesteden:

 1. U verwerkt uw administratie volledig zelf met deskundige hulp en proactief advies van ons.
 2. U verwerkt uw administratie deels zelfs en deels door ons, afhankelijk van uw wensen. 
 3. Uw administratie volledig aan ons uitbesteden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Boekhouden met Twinfield

Wij werken al jaren samen met Twinfield, de grootste en meest bewezen online boekhoudapplicatie van Europa. Uw bankrekening is daarbij standaard gekoppeld aan de boekhouding, die up-to-date informatie geeft. Daarom voorzien wij uw bedrijf altijd van de nieuwste en meest betrouwbare data.

Scannen en identificeren met Basecone

Bij De Louw Accountants zijn we gedreven gebruikers van de Basecone scan-en herkensoftware. Met deze online software organiseer en beheert u  eenvoudig en efficiënt en creëert u  in een mum van tijd een gemakkelijk te doorzoeken digitaal archief. Zo voldoet u direct aan de administratieve bewaarplicht. 

Administratieve dienstverlening

Bij De Louw Accountants zijn we enthousiast gebruikers van de scan-en herkensoftware van Basecone.  Met deze online software is de Uw administratie bijhouden is een hele opgave. Een up-to-date administratie is echter belangrijk om actueel inzicht te krijgen in de stand van zaken van uw onderneming. Gelukkig is dit door het gebruik van onze slimme ICT-oplossingen voor iedereen binnen handbereik! Het inscannen van inkoopfacturen en zelf je verkoopfacturen opstellen kan al voldoende zijn, de rest verzorgen wij als accountantskantoor voor u. Dit voor een vast bedrag per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Factureren met WeFact

Factureren is eenvoudig met WeFact, een zeer gebruiksvriendelijk online facturatie pakket met een directe koppeling naar de boekhouding. Ook debiteurenbeheer vormt een onderdeel van WeFact, via een Ideal link kunnen uw klanten gemakkelijk de factuur betalen. Daarnaast kunt u via de app op uw telefoon op de hoogte blijven van de status van uw debiteurenstand. Indien nodig kunnen we u helpen met het opzetten van een optimaal beheer hiervan. Daag ons eens uit!

Wat biedt een meerprijs aan?

Op maat werkzaamheden

 • Financieringsaanvragen
 • Financiële planning 
 • Formaliseren interne overeenkomsten 
 • Herstructurering 
 • Aangifte successie- en schenkbelasting

Advies

Als ondernemer komt u gedurende jaren van uw bedrijf nog vele andere zaken tegen. Denk aan het kiezen van rechtsvormen, financiële planning of het formuleren van pensioenvoorwaarden. Onze medewerkers hebben genoeg expertise en een brede kijk op uw bedrijf, waardoor ze u op veel vlakken kunnen ondersteunen.

Loopt u tegen een uitdaging aan waarmee u geen raad weet? Laat het gerust aan ons over. Indien nodig komen we bij u langs om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Als het een probleem is buiten onze dienstverlening, brengen we u indien gewenst in contact met een expert binnen ons netwerk. 

Tijdig en professioneel fiscaal advies is essentieel om een ​​zo laag mogelijke belastingdruk te realiseren. Ondanks de welbekende slogan van de Belastingdienst dat alles makkelijk kan, worden er steeds weer nieuwe complexe regels uitgerold.

Wij houden voor u alle actuele ontwikkelingen bij en adviseren u proactief bij interesse. Uiteraard verzorgen wij ook belastingaangiften voor uw bedrijf of voor u persoonlijk. Denk aan inkomen, bedrijven, dividenden en omzetbelasting.

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons en kom op de koffie.

Fiscaal

Tijdig en deskundig fiscaal advies is essentieel om te komen tot een zo laag mogelijke belastingdruk.

Ondanks de boodschap van de belastingdienst dat het allemaal eenvoudiger kan, worden toch steeds weer nieuwe complexe regels ingevoerd.

Wij volgen voor u alle actuele ontwikkelingen en adviseren u hierin pro-actief wanneer dat voor u interessant is.

Uiteraard verzorgen wij ook de fiscale aangiften voor uw bedrijf of voor u persoonlijk. Denk hierbij aan inkomsten-, vennootschaps-, dividend- en omzetbelasting.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak kennis met onze software doormiddel van een demo. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Neem contact op

Maak vrijblijvend een afspraak

Menu
info@delouwaccountants.nl 0413 767 567