Wilt u meer weten hoe we samen digitaal kunnen werken?

Neem contact op 0413 767 567
Femke Klaversma Junior Assistent-Accountant
  • Correcte online verwerking

  • Uw inkoopfacturen doormailen of een foto maken met de mobiele app

  • Tijdwinst en kostenbesparing

  • Inzicht in uw cijfers

Wij verwerken de gehele administratie digitaal, maar wat houdt dit nu precies in?

Een papierenadministratie is verleden tijd bij ons, we werken volledig digitaal van a tot z. Hierin ontzorgen wij u bijna volledig voor de administratieve verwerken van de inkoop-, verkoop- en bankmutaties. Dit doen we voor een vanaf prijs van €171,- per maand excl. btw. Natuurlijk is het fijn om te weten wat onze dienstverlening kost maar daarnaast is het ook fijn om te weten welke werkzaamheden hier onder vallen en welke niet.

De werkzaamheden die wij uitvoeren:

Daarnaast zorgen we dat alle koppelingen tussen de boekhouding en de bank, uw verkoopsoftware, Mollie, en nog vele andere pakketten actueel bijgehouden worden en zo efficiënt mogelijk werken. Samen met u gaan we met enige regelmaat om tafel zitten om u steeds meer wegwijs te maken in de financiën en de belastingen van de onderneming. We zorgen dat u -als er voldoende winst gemaakt wordt- alvast wat belasting vooruit betaalt voor het huidige jaar, zodat u niet na afloop van het jaar een groot bedrag in één keer moet betalen.

Als u achterstallige belasting moet betalen maken we samen een plan zodat u weet waar u aan toe bent en werken we naar gezonde financiën toe. Daarnaast geven we tips over ondernemen en belastingen, we checken de verzekeringen, we adviseren u over de hoogte van uw salaris, we kijken of het interessant is om te switchen van eenmanszaak naar BV of andersom etc.

We beantwoorden alle vragen. Van: ‘Koop ik m’n auto zakelijk of privé?’ tot: ‘Als ik ga investeren wat voor effecten heeft dat, heb ik recht op subsidies?’. Voor alle vragen staat we klaar, groot en/of klein. Alle vragen zijn welkom!

Dit doet u:

  • U maakt uw eigen verkoopfacturen. Via Wefact kunt u op een gemakkelijke en professionele manier de facturen opstellen, versturen, herinneren en bijhouden. Als u wilt dat uw klanten met iDeal kunnen betalen dan zorgen we voor de koppeling met Mollie. Mocht u zelf al een pakket hebben dan kunnen we kijken om daar een koppeling mee te leggen naar de boekhouding. Wij regelen dat uw facturen in de boekhouding komen.
  • U stuurt ons de bonnen en facturen van alles wat u koopt. Die kunt u direct naar de boekhouding doorsturen via de mail of u kunt gemakkelijk een foto maken via de mobiele app.
  • U voert betalingen uit via uw eigen online bankieren. We kunnen u hierin assisteren (tegen meerprijs) door betalingen alvast klaar te zetten in online bankieren.
  • U belt ons met al uw vragen, deal? Onthoud daarbij: Domme vragen bestaan niet!

Dit krijgt u erbij

Een account in ons gebruiksvriendelijk klantportaal met daarin handige tools en overzichten, zoals uw hele dossier van jaarrekeningen en belastingaangiftes. Vanuit hier kunt u gemakkelijk alle financiële pakketten benaderen om snel alle benodigde informatie voorhanden te hebben.

Menu
info@delouwaccountants.nl 0413 767 567