Wie zijn wij

De Louw Accountants helpt ondernemers graag vooruit. Ons professionele team staat voor u klaar om voor u als ondernemer het beste uit uzelf te halen. Wij ontzorgen u bijvoorbeeld door het tijdig indienen van de aangiftes bij de belastingdienst. De financiën moeten goed zijn geregeld door een partij waar u op kunt vertrouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met de meest moderne online tools zodat we u optimaal kunnen adviseren over uw actuele cijfers. Via deze handige tools kunt u zelf op eenvoudige wijze informatie aanleveren die u tijd bespaart en heeft u ten alle tijden inzicht in uw financiële bedrijfsvoering.
Als sparringpartner kijken we samen naar de mogelijkheden die de toekomst kunnen bieden.

Missie

De ondernemer dient geen zorgen te hebben over de betrouwbaarheid van zijn financiële administratie. Wij ondersteunen daar waar nodig is zodat er rust ontstaat in uw onderneming. Wij blijven toegevoegde waarde bieden aan de klant om zijn ambities waar te kunnen maken.

Wilt u de sfeer op ons kantoor ervaren en eens sparren met een van onze mensen over wat u bezighoudt? Neem gerust contact op. En…uiteraard helemaal vrijblijvend!

Dan kunnen wij u de mogelijkheden laten zien hoe u actueel inzicht heeft in uw onderneming.

Onze visie

Wij lopen voorop in de ontwikkelingen in onze branche en zijn daarmee een vooruitstrevend en innovatie kantoor. Het aangaan van langdurige persoonlijke relaties met de klanten en onze medewerkers zodat doelstellingen door de relatie kunnen worden behaald. Het werk dient met plezier te worden gedaan waarbij aandacht is en blijft voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn en blijven er voor onze klanten en medewerkers, in goede en slechte tijden.

Wie staat er voor u klaar

De Louw Accountants

Het is altijd prettig om een gezicht te hebben bij de personen waarmee u vaker contact hebt. Daarom stellen wij graag ons team aan u voor.


Twan de Louw AA Accountant


Ingrid de Louw Financieel Manager


Hans Verhagen Assistent-Accountant


Femke Klaversma Junior Assistent-Accountant


Sander de Louw Assistent-Accountant


Caroline Bolder Secretaresse


Elisabeth Schreuder Secretaresse


Britt Meulepas Assistent-Accountant


Tonnie Koolen Administratief medewerker

Deponeren van de jaarrekening met hulp van een accountant

De jaarrekening dient als uw financiële visitekaartje. Een jaarrekening biedt daarbij de financiële verantwoording van uw onderneming en levert de benodigde informatie waar een bank en de Belastingdienst van u vraagt. Het samenstellen ervan vraagt daarom de nodige deskundigheid, die wij als De Louw Accountants in huis hebben. Wij hebben de deskundigen in huis die met de kennis van gisteren naar morgen, overmorgen en verder kunnen kijken. Advies is hierbij gegarandeerd!

Zodra u op zoek gaat naar financiering van uw onderneming dient u in 90% van de gevallen een volledige jaarrekening van de afgelopen 3 jaren te overleggen. Daarbij verzorgen wij het complete plaatje: helderheid rondom de financiële prestaties van uw onderneming en de wettelijke voorschriften. Daarmee zorgen we gezamenlijk voor een  betrouwbare financiële verantwoording, wat een goed uitgangspunt is bij het nemen van strategische beslissingen zoals investeringen, uitbreidingsplannen, aangaan van financieringen en het verkopen of afstoten van activiteiten. Of denk aan verhogingen eigen salaris wanneer dit fiscaal een slimme keuze is of juist een extra aflossing aan de bank.

jaarrekening-laten-opstellen
Menu
info@delouwaccountants.nl 0413 767 567