Samenwerken

Samenwerken met de ondernemer staat bij ons hoog in het vaandel. U heeft één vast aanspreekpunt die alle ins en outs van de onderneming weet. Dit houdt in dat u feedback kunt verwachten aangezien wij u proactief zullen benaderen.
Er wordt een gezamenlijk plan opgesteld wat inzicht geeft voor de komende periode. Uiteraard begeleiden wij u, wij plannen hiervoor op vaste tijdstippen een evaluatiegesprek in om te bespreken of de toekomstverwachting dient te worden bijgesteld.

Onderscheidend vermogen

We gaan op zoek naar het onderscheidend vermogen van u en uw onderneming om vervolgens de uitdaging aan te gaan om dit zo efficiënt mogelijk te verwezenlijken.
Daarnaast kijken we met u ook naar andere scenario’s zoals een noodplan, pensioen, financiële planning, samenwerking of bedrijfsoverdracht. Wij blijven continue kijken of wij toegevoegde waarde kunnen blijven bieden voor u op het gebied van financiën, fiscaal, juridisch en organisatorisch gebied.

Veilig

U kunt bij ons rekenen op integriteit, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Wij gaan respectvol en eerlijk met elkaar om, dit verwachten we wederzijds. Uiteraard zijn de persoonlijke- en klantgegevens veilig. Wij voldoen continue aan relevante wet- en regelgeving.

Persoonlijk

Onze medewerkers zijn op de hoogte van wat er gaande is. Wij werken klantgericht en persoonlijk zodat we op de hoogte zijn van uw behoefte, doelen en dromen. Hierdoor zitten wij regelmatig met elkaar aan tafel om hierover het gesprek aan te gaan.

Proactief

Wij staan voor kwaliteit en actueel financieel inzicht. Dit geeft vertrouwen bij onze klanten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid maar kennen ook onze grenzen. Kortom, wij worden gezien als deskundige gesprekspartner.

Innovatief

Wij werken continue aan nieuwe ontwikkelingen die er toe bij dragen dat wij innovatief en onderscheidend zijn ten opzichte van onze concurrenten. Wij blijven naar de toekomst kijken  om ons dienstenpakket te vernieuwen en uit te breiden. Ook het realiseren van koppelingen met softwarepakketten zien wij als een normale werkzaamheid.

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Boek een demo

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze partners

Onze samenwerkingspartners zijn heel belangrijk voor ons. Net zoals onze klanten op ons vertrouwen, vertrouwen wij ook op hen. Daarom zijn we in de keuze van onze partners niet over één nacht ijs gegaan, maar hebben we weloverwogen gekozen voor de ‘beste leerlingen uit de klas’. Die de best mogelijke oplossing bieden en die met ons en onze klanten meedenken. Partners bij wie we een goed gevoel hebben, want een relatie ga je niet zomaar aan. We laten u graag met ze kennismaken!

Slimme online boekhoudsoftware Twinfield

Ontdek het gemak van online boekhouden.

De meest bewezen èn krachtige online boekhoudsoftware van Europa! De Louw Accountants heeft meerdere Professional-gecertificeerde Twinfield adviseurs in huis. Dit heeft geleid tot de status van Twinfield Expert Partner. Deze staat voor een hoog kennisniveau en bewezen expertise op het gebied van online boekhouden. We zijn er dan ook trots op!

https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/twinfield-accounting/onze-klanten/de-louw-accountants

Scannen en herkennen met Basecone

Lever uw documenten gemakkelijk, snel en efficiënt aan via de mail of via de mobiele app.

Optimaliseer uw digitale documentstroom! Boek eenvoudig en snel uw facturen en laat deze vervolgens beoordelen door meerdere autorisatoren. Volg het document door deze autorisatie flow met de beheerdersfunctie. Al uw facturen altijd binnen handbereik via uw online archief.

Online factureren met WeFact

Factureren was nog nooit zo eenvoudig met WeFact!

Eenvoudig een factuur maken met uw logo of briefpapier en veilig online factureren. Laat uw klanten uw factuur betalen middels IDeal, automatische incasso of bankoverschrijving!

Bekijk hier de video over WeFact.

Verhelderende dashboard met Visionplanner

Het juiste gereedschap voor de juiste cijfers. Met het dashboard van Visionplanner presenteren we per kwartaal actuele cijfers waar u als ondernemer uw volgende stappen op baseert. Geconsolideerd, begroting, liquiditeitsprognose, KPI’s. Het is allemaal mogelijk. En vanuit het dashboard zoomt u verder in op de achterliggende cijfers, tot aan de inkoopfactuur in de boekhouding toe.

Zo maken we samen het verschil voor u.

Het online dashboard met digitaal accorderen

In het portaal van Secure Login kunt u eenvoudig alle pakketten aan en de aangiftes inzien en goedkeuren.

De cloudoplossing van Secure Login brengt u dichterbij uw administratie. Door met één inlog het dashboard te openen waar u naar alle zakelijke pakketten kunt gaan voor de administratie. Het eenvoudig goedkeuren van btw-aangiftes en de betaling hiervan via een iDEAL link.

https://www.securelogin.nu/2022/hoe-de-louw-accountants-slimmer-en-digitaal-werkt-dankzij-securelogin/

Menu
info@delouwaccountants.nl 0413 767 567